Проекторешението за създаване на временна комисия за имунитетите на трима депутати –

...
Проекторешението за създаване на временна комисия за имунитетите на трима депутати –
Коментари Харесай

Ето какво ще обсъждат депутатите през седмицата

Проекторешението за основаване на временна комисия за имунитетите на трима депутати – Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Даниел Александров и, е включено като втора точка в проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица. Проектът на дневен ред е оповестен на уеб страницата на Народното събрание.

Преди това се планува народните представители да обсъдят на първо четене законопроект за неплатежоспособност на физическите лица.

В проектопрограмата е и първото четене на промени в Закона за туризма, импортирани от Димитър Найденов ( “Продължаваме промяната-Демократична България ”) и група народни представители, както и първото четене на промени в Закона за държавните запаси и военновременните ресурси.

Предлага се Народното събрание да разиска на първо четене и промени в Закона за експортния надзор на артикули, свързани с защитата, и на произведения и технологии с двойна приложимост, както и в Закона за особените залози и в Закона за специфичните разследващи средства.

Като първа точка в четвъртък се планува депутатите да прегледат на второ четене законопроекта за продължение на действието на така наречен удължителен закон за бюджета. Днес той беше утвърден на второ четене от бюджетната комисия в Народното събрание.

В проектопрограмата за тази седмица е включено също първото четене на два законопроекта за изменение на Закона за Министерството на вътрешните работи, импортирани от ( “Възраждане ”) и група народни представители.

Предлага се депутатите да обсъдят и Доклада за активността на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество за 2022 година

В плана на дневен ред е включено и първото четене на два законопроекта за изменение на Кодекса за обществено обезпечаване, импортирани от ( “ за България ”) и група народни представители.

В петък е очакван постоянен парламентарен надзор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР